ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική μεταμόρφωση: Από υπέρβαρος ασφαλιστής, μοντέλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Συγκλονιστική μεταμόρφωση: Από υπέρβαρος ασφαλιστής, μοντέλο του Ντέιβιντ Μπέκαμ
Instagram/gwilymcpugh

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μπαρμπέρης του πρότεινε να αφήσει μούσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο στο folk συγκρότημα που είχε με τους φίλους του.

Ο 33χρονος Gwilym Pugh ήταν ένας «απλός εργαζόμενος» σε μία επιτυχημένη ασφαλιστική εταιρεία, την οποία είχε ιδρύσει ο ίδιος… από το δωμάτιό του, στην ηλικία των 21.

«Εκείνη την εποχή, είχα παραπάνω κιλά, εργαζόμουν 12 ώρες την ημέρα και υπέφερα από τραυματισμούς που σημαίνει πως δεν είχα καθόλου χρόνο για γυμναστική», θυμάται.

Το γεγονός πως δούλευε τόσες πολλές ώρες και από το σπίτι, τον έκανε να ζυγίζει 127 κιλά, πράγμα που άλλαξε όταν γνώρισε έναν μπαρμπέρη που τον παρότρυνε να αφήσει μούσι και μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/BfOj4tdBSEf

Με αφορμή τις τρίχες που έβγαιναν σιγά σιγά, ο Gwilym ξεκίνησε να προσέχει τη διατροφή του και σιγά σιγά έπαψε να εργάζεται ως ένας υπάλληλος γραφείου.

«Ήταν το καλύτερο πράγμα για την υγεία μου αφού σταμάτησα να κάθομαι για περίπου 9 έως και δέκα ώρες ημερησίως» αναφέρει ο ίδιος. Κατάφερε να χάσει 40 κιλά σε πέντε χρόνια και το διάστημα αυτό, μάκρυνε το μούσι του και ξεκίνησε να αναρτά φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BGwir96DOXy

Σήμερα, έχει υπογράψει με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων και έχει συνεργαστεί με εταιρείες - κολοσσούς όπως η Vans, η Bud Light και η Diesel, ενώ είναι και το πρόσωπο της σειράς ξυρίσματος που έχει λανσάρει ο David Beckham, House 99.

7


Πηγή: Instagram/gwilymcpugh

ΔΗΜΟΦΙΛΗ