ΗΠΑ: Ένας οπλισμένος βοηθός σερίφη ήταν στο λύκειο της Φλόριντας την ώρα του μακελειού
Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ της Φλόριντας, Σκοτ Ίσραελ, την Πέμπτη (22/2).
Ο Ίσραελ σε συνέντευξη Τύπου, γνωστοποίησε πως ένας οπλισμένος βοηθός σερίφη βρισκόταν στον χώρο του λυκείου Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας κατά τη διάρκεια του μακελειού της 14ης Φεβρουαρίου, όταν 17 μαθητές κι εκπαιδευτικοί έχασαν τη ζωή τους, αλλά παρέμεινε εκεί όπου ήταν και δεν πήγε να αντιμετωπίσει τον νεαρό που είχε ανοίξει πυρ.
Ο Σκοτ Πίτερσον, ο οποίος είχε υπηρεσία στο λύκειο, παρέμεινε έξω από το κτίριο ενώ ακούγονταν τα πυρά, ανέφερε ο Ίσραελ σε δημοσιογράφους.
Ο Πίτερσον παραιτήθηκε από την υπηρεσία την Πέμπτη, όταν ενημερώθηκε ότι επρόκειτο να τεθεί σε διαθεσιμότητα, ανέφερε ο σερίφης.
Δεν διευκρίνισε εάν ο Πίτερσον είναι αντιμέτωπος με ποινική δίωξη.
Πλεύρης για Χίο: Εμπιστεύομαι την έκθεση του Λιμενικού για το δυστύχημα και όχι τους διακινητές
12:46
Η Βρετανία έστειλε αεροπορικές ενισχύσεις στη βάση του Ακρωτηρίου - Φόβοι για γενιεκυμένη σύγκρουση λόγω Ιράν
12:38
Ανεμοδαρμένα Ύψη: Ένα αριστούργημα που ακόμη σοκάρει και παρεξηγείται
12:29
Τσουκαλάς για ελληνοτουρκικά: Να μην έχουμε καμία αυταπάτη και να μην δίνουμε δικαιώματα
12:19