ΚΟΣΜΟΣ

Λάτρης των γρήγορων μηχανών ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Λάτρης των γρήγορων μηχανών ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
REUTERS/Ian Vogler

Στην έδρα της μεγαλύτερης βρετανικής κατασκευάστριας εταιρείας μηχανών, Triumph Motorcycles, βρέθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, όπου είχε την ευκαιρία να κάνει ...βασιλική βόλτα με δύο από τις μηχανές της εταιρείας.

Ο Ουίλιαμ, γνωστός ενθουσιώδης λάτρης των μηχανών, έκανε test drive σε μία Triumph Tiger 1200. Προτού ξεκινήσει, φωτογραφήθηκε φορώντας το κράνος, μπουφάν μοτοσυκλέτας και παπούτσια σουέτ. Στον λογαριασμό των Ανακτόρων του Κένσινγκτον δημοσιεύθηκε μάλιστα και video από τη δοκιμαστική βόλτα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ έκανε επίσης test drive σε μία Aston Martin σε λωρίδα υψηλής ταχύτητας.

Στον βρετανικό Τύπο εμφανίστηκαν και φωτογραφίες του Ουίλιαμ του 1987 που δείχνουν ότι ήταν από μικρός λάτρης των μηχανών, όπως και ο αδελφός του Χάρι.

Ο πρωταθλητής αγώνων μοτοσικλετών, Τζόναθαν Ρέα δήλωσε τον περασμένο Νοέμβριο ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει για μηχανές με τον πρίγκιπα της Βρετανίας στη διάρκεια τελετής παρασημοφόρησής του με το μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Στα δημοσιεύματα υπήρξε μεταξύ άλλων και το σχόλιο «ότι θα ήταν προτιμότερο η σύζυγός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Δούκισσα του Κέιμπριτζ να μην είδε τις φωτογραφίες και το βίντεο, καθώς λόγω της εγκυμοσύνης της στο τρίτο τους παιδί δεν χρειάζεται τέτοιου είδους στρες αυτή την περίοδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ