Μάθημα ανθρωπιάς από 93χρονη Ιταλίδα: Πηγαίνει στην Κένυα για να βοηθήσει τα ορφανά
Μαθήματα ζωής δίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Ιταλία, η οποία ακόμη και στα 93 της, δεν σταματάει να προσφέρει στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
«Αυτή είναι η γιαγιά μου η Ίρμα. Ένα "κορίτσι" 93 ετών που έφυγε σήμερα για την Κένυα. Δεν πάει σε ένα τουριστικό χωριό όπου θα είχε κάποιον να τη σερβίρει στο χέρι, αλλά σε ένα χωριό για παιδιά, ένα ορφανοτροφείο. Σας τη δείχνω γιατί πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να κρατάμε στην άκρη ένα μέρος της απερισκεψίας μας έτσι ώστε να ζούμε πραγματικά, όχι απλά να επιβιώνουμε».
Αυτό έγραψε την προηγούμενη Δευτέρα η εγγονή της ηλικιωμένης στο Facebook, συνοδεύοντας το σχόλιο με μια φωτογραφία της γιαγιάς της που ήταν στο αεροδρόμιο, με μια κόκκινη βαλίτσα στο χέρι. Η ανάρτησή της δεν άργησε να γίνει viral και να ασχοληθούν με την ιστορία της διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica, που ήρθε σε επαφή με την Ελίσα Κολτρό γράφει πως η γιαγιά Ίρμα, από όταν έχασε τον άνδρα της στα 26, μεγάλωσε μόνη της τα τρία παιδιά της και εδώ και χρόνια υποστηρίζει οικονομικά το εκκλησιαστικό ορφανοτροφείο στην Κένυα -και όχι μόνο.
Η 93χρονη που ταξίδεψε με την κόρη της, θα μείνει στην Κένυα για τρεις μήνες.
Νέο ρεκόρ Γκίνες: Το σπίτι του «Home Alone» γίνεται το μεγαλύτερο τζίντζερμπρεντ στον κόσμο (pics&vid)
14:57
Γεραπετρίτης: «Δεν έχω ηγετικές φιλοδοξίες» - Έχουν αποφευχθεί οι αιτίες πολέμου με την Τουρκία
14:50
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ και προϋπολογισμό 18,5 εκατ. ευρώ
14:43
Λίγα λεπτά μετά την επίθεση πέθαναν οι Ρομπ και Μισέλ Ράινερ: Δέχθηκαν πολλαπλές μαχαιριές
14:40