Τρομοκρατική επίθεση με τραυματίες στην Άκρα του Ισραήλ
Τρομοκρατική επίθεση, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιούν οι Αρχές του Ισραήλ, σημειώθηκε στην Άκρα, στα βόρεια της χώρας. Άραβας Ισραηλινός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν αξιωματικό της αστυνομίας και δύο στρατιώτες.
Ο δράστης τραυματίστηκε από σφαίρες και συνελήφθη, προστίθεται σε ανακοίνωση των Αρχών. Δεν έχει διευκρινιστεί το ποιος και πότε τον πυροβόλησε.
Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός παρέσυρε σκοπίμως τον αστυνομικό και δύο ένστολους στρατιώτες, τον πρώτο κοντά σε μια αγορά και τους άλλους κοντά σε μια στάση λεωφορείων.
Ο στρατός επιβεβαίωσε ότι οι δύο στρατιώτες έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Παλαιστίνιοι και Άραβες Ισραηλινοί έχουν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν επιθέσεις με αυτοκίνητα στο Ισραήλ, στη Δυτική Όχθη και την κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Μακάβριο θέαμα στον Ισημερινό: Βρέθηκαν πέντε κομμένα κεφάλια σε παραλία - Τι συνέβη
14:27
Συνάντηση Πάπα με την νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο: Στο επίκεντρο το μέλλον της Βενεζουέλας
14:20
Κραν Μοντανά: 34 από τα 40 θύματα πέθαναν παγιδευμένα σε στενή σκάλα - Δεν άντεξε το βάρος
14:15
Νέες αιχμές Καιρίδη για Δένδια: Δεν έχει δουλειά υπουργός να παρεμβαίνει σε κοινοβουλευτικό διάλογο
14:04