Κλειστή η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα υπό το φόβο επίθεσης
Η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, πρωτεύουσα της Τουρκίας, θα παραμείνει κλειστή για το κοινό σήμερα, Δευτέρα, εξαιτίας μιας απειλής στην ασφάλεια και θα παρέχονται μονάχα οι επείγουσες υπηρεσίες.
Οι συνεντεύξεις για χορήγηση βίζας και άλλες υπηρεσίες δεν θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την πρεσβεία, που προσέθεσε ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις μόλις είναι έτοιμη να ξανανοίξει.
Επιπλέον, η πρεσβεία συστήνει στους Αμερικανούς πολίτες στην Τουρκία να αποφεύγουν τις ογκώδεις συγκεντρώσεις ανθρώπων και το κτίριο της πρεσβείας και να βρίσκονται σε επιφυλακή για την ασφάλειά τους όταν επισκέπτονται τουριστικά αξιοθέατα και περιοχές με κόσμο.
Δεν διευκρινίζεται, όμως, ποια ακριβώς είναι η απειλή που οδήγησε στην απόφαση του κλεισίματος της πρεσβείας.
Ο Νετανιάχου επικρίνει τους Ισραηλινούς εποίκους μετά τις βιαιότητες στη Δυτική Όχθη
22:46
Διασωληνωμένος παραμένει ο 9χρονος που κινδύνευσε με πνιγμό στην παραλία Μαραθιάς
22:33
Τουρκία και Σομαλία απελευθέρωσαν πλοίο που είχε καταληφθεί από πειρατές
22:21
Ισλανδία: Μεγάλη προσέλευση στο δημοψήφισμα για την ΕΕ - Στήθος με στήθος η αναμέτρηση
22:08