Η Ιαπωνία είναι επιφυλακτική για τις προθέσεις της Βόρειας Κορέας
Ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας Ιτσουνόρι Ονοντέρα δήλωσε την Τετάρτη (7/3) ότι οι προθέσεις της Βόρειας Κορέας δεν είναι σαφείς και χρειάζεται προσεκτική ανάλυση, ερωτηθείς σχετικά με τη σχεδιαζόμενη σύνοδο κορυφής του ηγέτη της χώρας αυτής και του προέδρου της Νότιας Κορέας.
Κατά τον Ονοντέρα, δεν υπάρχει λόγος μεταβολής της θέσης της Ιαπωνίας ότι απαιτείται να συνεχίσει να ασκείται η μέγιστη δυνατή πίεση στην Πιονγιάνγκ σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.
Σύμφωνα με τον Ιάπωνα υπουργό Άμυνας, προκειμένου να διεξαχθεί οποιοσδήποτε διάλογος που θα έχει νόημα, η Βόρεια Κορέα πρέπει να λάβει χειροπιαστά μέτρα για την αποπυρηνικοποίησή της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Thibault De Lary De Latour (BAT): η προστασία των ανηλίκων ξεπερνά τη στενή νομοθετική συμμόρφωση
13:30
ΕΛΛΑΔΑ
Διασωληνώθηκε ο τετράχρονος που δέχτηκε επίθεση σκύλου στην Κρήτη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ (vid)
13:18
CULTURE
Μέγαρο Αθηνών: 16/5 μουσική δωματίου από τους ταλαντούχους νέους σολίστ-μέλη της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων
13:17
ΔΙΕΘΝΗ
BofA: Σε τροχιά αναμονής για τα επιτόκια της ΕΚΤ - Αμετάβλητα τον Απρίλιο
13:14
CULTURE