ΚΟΣΜΟΣ

Η 17χρονη κόρη των Τέρπιν ανέβαζε βίντεο στο Youtube από το σπίτι-κολαστήριο

Η 17χρονη κόρη των Τέρπιν ανέβαζε βίντεο στο Youtube από το σπίτι-κολαστήριο
Youtube/Inside Edition

Η 17χρονη κόρη των Τέρπιν, η νεαρή που κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι-κολαστήριο της οικογένειας και να ειδοποιήσει τις Αρχές για την κακοποίηση που η ίδια και τα 12 αδέλφια της υφίσταντο για χρόνια από τους γονείς τους, φέρεται να ανέβαζε βίντεο στο Youtube – την περίοδο της ομηρείας της – για να παρουσιάσει τα τραγούδια που έγραφε.

Η 17χρονη κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια τον Ιανουάριο και αποκάλυψε στην αστυνομία την κακοποίηση από τους γονείς της, Ντέιβιντ και Λουίζ Τέρπιν, σε μία υπόθεση που είχε σοκάρει με τη βιαιότητά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών μέσω ενημέρωσης, η έφηβη αναρτούσε στο Youtube βιντεάκια στα οποία τραγουδούσε τα τραγούδια που η ίδια είχε γράψει.

Οικογένεια Τέρπιν: Η φρικιαστική πραγματικότητα που έκρυβαν οι φωτογραφίες ευτυχίας

«Γεια σε όλους, αυτή είμαι εγώ. Αυτό είναι ένα τραγούδι που έγραψα, το ‘Τελείωσε’», λέει μία νεαρή, που φέρεται να είναι η Τέρπιν, σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πολλά από τα τραγούδια της εν λόγω κοπέλας έχουν τίτλους που παραπέμπουν στα όσα λάμβαναν χώρα στο σπίτι της οικογένειας. Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης πρωτοφανούς οικογενειακής βίας, οι πληροφορίες για την καθημερινότητα στο σπίτι σόκαραν ολοένα και περισσότερο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι Τέρπιν δεν επέδειξαν κανενός είδους οίκτο προς τα 13 παιδιά τους. Η κακοποίηση ήταν χρόνια και ανελέητη. Αλυσόδεναν τα παιδιά στα κρεβάτια τους, τα άφηναν νηστικά – πράγμα που είχε σοβαρές επιπτώσεις στην ανάπτυξή τους – και τα υπέβαλαν σε βασανιστήρια, όπως ο εικονικός πνιγμός.

Οικογένεια Τέρπιν: Τάιζαν τα κατοικίδιά τους αλλά όχι τα παιδιά τους

Η 17χρονη κατάφερε μία μέρα να το σκάσει από το κολαστήριο για να αποκαλύψει μία από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις στην ιστορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ