ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν αποκαλύπτει τι συζήτησε στο τετ-α-τετ του με την Μελάνια Τραμπ

Ο Πούτιν αποκαλύπτει τι συζήτησε στο τετ-α-τετ του με την Μελάνια Τραμπ

Τον περασμένο Ιούλιο, το τετ-α-τετ που είχε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, σε ένα δείπνο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G20, είχε κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Τα δημοσίευμα σχετικά με το θέμα συζήτησης των δύο πλευρών και τι ήταν αυτό που έκανε την Μελάνια Τραμπ να γελά ήταν πολλά, όμως ποτέ δεν είχε αποκαλυφθεί η αλήθεια… μέχρι τώρα βέβαια.

Στο ντοκιμαντέρ του Βλαντιμίρ Σολόβιεφ με τίτλο «World Order 2018» ο Πούτιν αποκάλυψε τι ήταν αυτό που συζητούσε με την σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και τη γυναίκα του Ιταλού προέδρου, Εμανουέλα Μάουρο, η οποία καθόταν απέναντί του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το θέμα της συζήτησης ήταν οι παροχές μητρότητας που υπάρχουν στη Ρωσία. «Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα. Έμειναν έκπληκτες με το πόσο μεγάλες είναι οι παροχές μητρότητας που έχουμε», είπε και συμπλήρωσε πως μίλησε στις δύο κυρίες και για την ομορφιά της φύσης στη Ρωσία, τις τίγρεις της Σιβηρίας, τις αρκούδες της περιφέρειας Καμτσάτκα και για τις χαρές του ψαρέματος.

«Όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις, καυχήθηκα λίγο για το μέγεθος των αλιευμάτων μου. Πώς μπορεί κάποιος να μιλά για το ψάρεμα και να μην καυχηθεί λίγο;», αποκάλυψε.

Όταν ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Σολόβιεφ ρώτησε τον Ρώσο πρόεδρο εάν προσπάθησε να στρατολογήσει τις πρώτες κυρίες ΗΠΑ και Ιταλίας, εκείνος απάντησε πως έχει πολλά χρόνια να κάνει κάτι τέτοιο.

«Όχι, αυτό έχω να το κάνω πολύ καιρό. Αν και μου άρεσε να το κάνω. Αυτή ήταν η δουλειά μου επί πολλά χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ