Η πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας διαψεύδει τον Ερντογάν
Η πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας διέψευσε σήμερα ότι οι τουρκικές δυνάμεις πολιορκούν την πόλη Αφρίν, το προπύργιό της στη βορειοδυτική Συρία, λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βεβαίωνε ότι ο στρατός έχει περικυκλώσει το κέντρο της.
«Οι δυνάμεις του τουρκικού στρατού του Ερντογάν (...) απέχουν 10 με 15 χιλιόμετρα» δήλωσε ο Νούρι Μαχμούντ, ο εκπρόσωπος των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).
Τον Ιανουάριο η Άγκυρα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των Κούρδων μαχητών στην περιοχή Αφρίν που περιλαμβάνει την ομώνυμη πόλη και πολλές κοινότητες γύρω της.
Νωρίτερα σήμερα, ο Ερντογάν υποστήριξε ότι οι τουρκικές δυνάμεις μπορεί να εισέλθουν «ανά πάσα στιγμή» στην πόλη Αφρίν και ότι το κέντρο της είναι περικυκλωμένο.
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
05:00
Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού - Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
04:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 16 Ιανουαρίου
03:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00