ΚΟΣΜΟΣ

Η απίστευτη δικαιολογία ενός Τούρκου επιχειρηματία για να χωρίσει και να παντρευτεί την ερωμένη του

Η απίστευτη δικαιολογία ενός Τούρκου επιχειρηματία για να χωρίσει και να παντρευτεί την ερωμένη του
Pixabay

Μια απίστευτη δικαιολογία βρήκε ένας επιχειρηματίας για να χωρίσει με την σύζυγό του, χωρίς να της καταβάλλει κάποια διατροφή: «Εμπνευσμένος» από τις μαζικές διώξεις στην Τουρκία κατά ατόμων που φέρεται να έχουν σχέση με τον αυτοεξόριστο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, ο 57χρονος Hayri Uğur έπεισε την σύζυγό του να του δώσει διαζύγιο με τη δικαιολογία ότι η κυβέρνηση θα κατασχέσει την κοινή τους περιουσία, εάν ο ίδιος συλληφθεί.

Η σύζυγος φαίνεται ότι πείστηκε από τη δικαιολογία, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Ηurriyet, ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε για να παντρευτεί την ερωμένη του!

Ο 57χρονος Hayri ήταν παντρεμένος με την Hepşen Uğur από το 1998. Το ζευγάρι ίδρυσε μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας το 1995, η οποία μεγάλωσε γρήγορα και άρχισε να συνεργάζεται με παγκοσμίου φήμης εταιρείες. Ο πλούτος της οικογένειας υπολογίζεται ότι έφθασε τα 200 εκατομμύρια τούρκικες λίρες.

Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο επιχειρηματίας άρχισε να προειδοποιεί την σύζυγό του ότι φίλοι του είχαν σχέσεις με τον δίκτυο του Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα θεωρεί εγκέφαλο του πραξικοπήματος και ζητά την έκδοσή του από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, εξέφρασε στη σύζυγό του φόβους πως και ο ίδιος πιθανόν να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγόριες ή και να συλληφθεί ακόμη, γεγονός που θα οδηγήσει στην απώλεια της περιουσίας τους.

Έτσι, της πρότεινε να χωρίσουν τυπικά για να αποφύγουν κάτι τέτοιο. Η Hepşen το δέχτηκε και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου θέτοντας ως προϋπόθεση πως καμία πλευρά δεν θα αποζημιώσει την άλλη.

Αφού λοιπόν το διαζύγιο εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2017, μετακόμισαν στις ΗΠΑ με τα δύο παιδιά τους. Ο Hayri είπε στην οικογένειά του ότι θα συνέχιζαν τη ζωή τους στον Ορλάντο, όπως και έγινε. Αγόρασε ένα σπίτι εκεί και τα παιδιά έκαναν την εγγραφή τους στο σχολείο της περιοχής.

divorce

Πηγή: Hurriyet

Μια μέρα, ο επιχειρηματίας είπε ότι έπρεπε να επιστρέψει στην Τουρκία για κάποια διαδικαστικά σχετικά με την μεταφορά της επιχείρησης τους στις ΗΠΑ.

Η Hepşen όμως παρά τις προσπάθειες να έρθει σε επαφή με τον άνδρα της, δεν τον έβρισκε και τότε έμαθε ότι ήταν μαζί με μια γυναίκα με την οποία μάλιστα διατηρούσε σχέσεις επί πέντε χρόνια.

Η ίδια κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο για ανατροπή της απόφασης διαζυγίου, δηλώνοντας ότι έπεσε θύμα εξαπάτησης από τον πρώην σύζυγό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ