ΚΟΣΜΟΣ

Η Στόρμι θέλει να επιστρέψει 130.000$ και να μιλήσει ανοιχτά για την «σχέση» της με τον Τραμπ

Η Στόρμι θέλει να επιστρέψει 130.000$ και να μιλήσει ανοιχτά για την «σχέση» της με τον Τραμπ
REUTERS/Eduardo Munoz

Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, που ισχυρίζεται είχε ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμππρότεινε να επιστρέψει τα 130.000 δολάρια που φέρεται να της είχε δώσει ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου για να εξασφαλίσει τη σιωπή της, ζητώντας ως αντάλλαγμα να της επιτραπεί να μιλήσει ανοιχτά για τις «επαφές της» με τον δισεκατομμυριούχο.

Τον προηγούμενο μήνα ο δικηγόρος Μίκαελ Κόχεν παραδέχτηκε πως έδωσε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό στην Στόρμι, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016 ως αντάλλαγμα για την σιωπή της.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και ο Λευκός Οίκος έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε ερωτική σχέση μεταξύ της ίδιας και του Αμερικανού προέδρου.

Ο δικηγόρος της έστειλε στον συνήγορο του Τραμπ μια επιστολή με την οποία του γνωστοποιεί ότι η πελάτισσά του είναι διατεθειμένη να καταβάλει τα 130.000 δολάρια σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά την επιστροφή των χρημάτων, τονίζεται στην επιστολή, θα λυθεί το συμφωνητικό εχεμύθειας που υπογράφηκε προεκλογικά και συνεπώς η Κλίφορντ θα μπορεί όχι απλά να μιλήσει ελεύθερα για τη «σχέση» με τον Ρεπουμπλικάνο, αλλά και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, βίντεο ή γραπτά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια μήνυσε τον Αμερικανό πρόεδρο, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε υπέγραψε το συμφωνητικό εχεμύθειας, το οποίο συνεπώς είναι άκυρο.

Με πληροφορίες από: Stormy Daniels offers to return 'hush agreement' money to speak freely

By Maegan Vazquez, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ