ΚΟΣΜΟΣ

Φριχτό έγκλημα στο Λονδίνο: Ζευγάρι σκότωσε τη νταντά του και έκαψε τη σορό της

Φριχτό έγκλημα στο Λονδίνο: Ζευγάρι σκότωσε τη νταντά του και έκαψε τη σορό της
Φωτογραφία Αρχείου REUTERS/Simon Dawson

Ένα ζευγάρι κράταγε αιχμάλωτη τη νταντά των παιδιών του και τη βασάνιζε πριν τελικώς τη δολοφονήσει και κάψει τη σορό της στον κήπο του σπιτιού του στο Λονδίνο. Η υπόθεση του φριχτού εγκλήματος έχει φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Η μητέρα δύο παιδιών Sabrina Kouider και ο σύντροφός της Ouissem Medouni, δικάζονται για τη δολοφονία της 21χρονης Sophie Lionnet, αρνούνται όμως τις κατηγορίες που τους έχουν επιρριφθεί.

Ο εισαγγελέας Richard Horwell, ενημέρωσε το δικαστήριο πως μετά τη δολοφονία της νεαρής νταντάς, το ζεύγος σκόπευε να εξαφανίσει το πτώμα της αποτεφρώνοντας το.

Αν η έρευνα για την εξαφάνισή της έφτανε στο σπίτι τους, θα έλεγαν στις Αρχές πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της χωρίς εξηγήσεις και πιθανότατα επέστρεψε στη Γαλλία, απ' όπου καταγόταν.

Αλλά, το σχέδιο του «σκόνταψε» όταν ο γείτονάς τους στην περιοχή του Γουίμπλεντον είδε τις φλόγες από τη φωτιά που άναψαν στον κήπο τους και ανησύχησε. Κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι άντρες της οποίας εντόπισαν τη σορό της Lionnet.

Ο εισαγγελέας τόνισε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του γαλλικής καταγωγής ζεύγους η νεαρή δεν πληρωνόταν, δεν λάμβανε αρκετή τροφή, ενώ δεν έλλειπε και η σωματική κακοποίηση.

Η μητέρα των δύο παιδιών – να σημειωθεί πως τα παιδιά δεν ήταν του κατηγορουμένου – είχε κατά καιρούς προσάψει πολλές ανυπόστατες κατηγορίες στην 21χρονη.

Η νεαρή, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ήταν «φοβισμένη και ιδιαιτέρως ευάλωτη σε χειραγώγηση και απειλές».

Η δίκη αναμένεται να κρατήσει πέντε εβδομάδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ