ΚΟΣΜΟΣ

«Πόλεμος» Τραμπ-Μπάιντεν με αφορμή σχόλιο του πρώην αντιπροέδρου

«Πόλεμος» Τραμπ-Μπάιντεν με αφορμή σχόλιο του πρώην αντιπροέδρου
EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μία λεκτική αψιμαχία μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και του πρώην αντιπροέδρου της χώρας, Τζον Μπάιντεν, είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που έλαβε χώρα την Τρίτη κατά των σεξουαλικών επιθέσεων, τόνισε πως σε περίπτωση που ήταν συμμαθητής του Τραμπ δεν θα δίσταζε να τον δείρει.

«Ο άνθρωπος που κατέληξε στη θέση του εθνικού μας ηγέτη είχε πει: ‘Μπορώ να χουφτώσω μία γυναίκα οπουδήποτε και θα της αρέσει», είπε ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια δηλώσεων του, αναφερόμενος σε παρελθοντικά σχόλια του αμερικανού προέδρου.

«Αν ήμασταν μαζί στο λύκειο, θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έδερνα», συμπλήρωσε, αναφέροντας τι θα έκανε αν ο Τραμπ έδειχνε ασέβεια προς τις γυναίκες.

Ο πλανητάρχης απάντησε στα σχόλια του πρώην αντιπροέδρου τονίζοντας πως «ο ‘τρελός’ Μπάιντεν επιχειρεί να δείξει πως είναι σκληρός άντρας».

«Στην πραγματικότητά όμως είναι αδύναμος, νοητικά και σωματικά, αλλά με απειλεί, για δεύτερη φορά, με επίθεση», ανέφερε στον λογαριασμό του στο twitter ο Τραμπ.

«Δεν με γνωρίζει, αλλά θα έπεφτε πολύ γρήγορα, κλαίγοντας. Μην απειλείς κόσμος Τζόι», έγραψε ακόμη ο αμερικανός πρόεδρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ