ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Άνδρας κρατούσε τη σορό της μητέρας του σε καταψύκτη

Ινδία: Άνδρας κρατούσε τη σορό της μητέρας του σε καταψύκτη
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ/TANNEN MAURY

Μια ανατριχιαστική ιστορία ήρθε στο φως στην Ινδία, με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι συνελήφθη ένας άνδρας που κρατούσε το πτώμα της μητέρας του σε καταψύκτη.

Όπως αναφέρει το BBC, ο Subhabrata Majumdar φέρεται να κρατούσε κατεψυγμένη τη σορό εδώ και τρία χρόνια. Μάλιστα, όπως ανέφεραν αστυνομικοί από την Καλκούτα, φαίνεται ότι ο άνδρας είχε μουμιοποιήσει τη μητέρα του με χημικά.

Οι αρχές ερευνούν τώρα το ενδεχόμενο ο Subhabrata Majumdar να κρατούσε μουμιοποιημένη τη μητέρα του για να συνεχίσει να λαμβάνει παρανόμως τη σύνταξή της.

Φαίνεται, όμως, πως πίστευε ότι εάν το σώμα της διατηρείτο, τότε η μητέρα του θα ξαναγεννιόταν.

«Βρήκαμε αρκετά συγγράμματα για τη διατήρηση πτωμάτων και αρκετά βιβλία για την αναγέννηση» δήλωσε ο αστυνομικός Amitabh Bhattasali, μιλώντας στο ΒΒC.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα την Τετάρτη.

«Βρήκαμε το πτώμα μιας γυναίκας μέσα σε έναν μεγάλο καταψύκτη. Διατηρείτο από χημικά» είπαν, συμπληρώνοντας ότι εντοπίστηκαν και ορισμένα μέρη σώματος μέσα σε γυάλες…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του Subhabrata Majumdar πέθανε τον Απρίλιο του 2015 και η οικογένειά της αποφάσισε να μην την αποτεφρώσει.

«Οι γονείς του [σ.σ. του Subhabrata Majumdar] έπαιρναν σύνταξη, η οποία δεν μπορεί να λαμβάνεται εφόσον κάποιος πεθάνει. Αλλά βρήκαμε ότι τα χρήματα αφαιρούνταν τακτικά από τον λογαριασμό και μετά το θάνατό της [σ.σ. της μητέρας]» είπε ο αστυνομικός Nilanjan Biswas.

Συμπλήρωσε δε, ότι οι αναλήψεις γίνονταν με κάρτα από ATM. Εκτός από τον Subhabrata Majumdar, προσήχθη και ο πατέρας του για να απαντήσει σε ερωτήματα των αστυνομικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ