ΗΠΑ: Έφοδος του FBI στα γραφεία του δικηγόρου του Τραμπ
Έφοδο στα γραφεία του Μάικλ Κόεν, του προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησε το FBI.
Σύμφωνα με τους New York Times, ο Κόεν βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, η οποία έχει ισχυρισθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ και πληρώθηκε πριν από το 2016 για να μην κάνει αποκαλύψεις.
Ο Στίβεν Ράιαν, δικηγόρος του Κόεν, επιβεβαίωσε στους New York Times την έφοδο στα γραφεία του Κόεν και την κατάσχεση ορισμένων «επικοινωνιών».
Σύμφωνα με τον Ράιαν, ομοσπονδιακοί εισαγγελείς τον πληροφόρησαν ότι η αστυνομική επιχείρηση έγινε εν μέρει κατόπιν παραγγελίας του γραφείου του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων πολλαπλασίασε τη χρηματοδότηση για την άμυνα της Γαλλίας το 2025
20:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ: Θα καταθέσουμε προτάσεις στον διάλογο για το Εθνικό Απολυτήριο
20:47
ΣΠΟΡ
Ντουμπάι BC - Ολυμπιακός 108 - 98: «Έσπασε» το νικηφόρο σερί
20:35
ΣΠΟΡ
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πόλο: Έχασε την πρόκριση στα πέναλτι η Εθνική γυναικών - Θα παλέψει για το χάλκινο
20:33
ΚΟΣΜΟΣ