Συρία: «Οι βομβαρδισμοί δεν έγιναν λόγω της επίθεσης με χημικά» λέει η Ρωσία
Νέα «πυρά» εναντίον ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας εξαπέλυσε η Μόσχα, με το ρωσικό υπουργείο Αμύνης να ισχυρίζεται ότι οι βομβαρδισμοί δεν έγιναν λόγω της «χημικής επίθεσης» στη Ντούμα αλλά αποτελούν «απάντηση» στην επιτυχία του συριακού στρατού και την απελευθέρωσή της χώρας από τους τρομοκράτες.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Συνταγματάρχης Σεργκέι Ρουντσκόι υπογράμμισε ότι οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα που ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) ξεκινάει τις εργασίες του στη Ντούμα.
«Αυτό δείχνει ότι οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται να πραγματοποιηθεί μια αντικειμενική έρευνα αλλά ελπίζει να διαταράξει την ειρηνική επίλυση του συριακού ζητήματος και να αποσταθεροποιήσει την περιοχή. Δεν έχει καμία σχέση με τα περί καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας» τόνισε ο ίδιος.
Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 85-92: Όσμαν και Ναν έφεραν το «χριστουγεννιάτικο διπλό» στο Κάουνας
22:12
Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό στρατού Λιβύης - Βρέθηκαν τα συντρίμμια
22:07
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 6 εκατ. ευρώ
22:07
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (23/12) κλήρωσης για τα 39 εκατ. ευρώ
21:57