Λακωνική ανακοίνωση μετά το δείπνο Αναστασιάδη-Ακκιντζί
Μια λακωνική ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών εκδόθηκε μετά από το δείπνο μεταξύ του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακκιντζί.
«Οι δύο ηγέτες είχαν κατ` ιδίαν συνάντηση δύο ωρών, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε μια ανοικτή και ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση.
Η δίωρη αυτή συνάντηση ήταν το πρώτο τετ-α-τετ των Αναστασιάδη και Ακκιντζί μετά από την αποτυχία της διάσκεψης για το Κυπριακό τον περασμένο Ιούλιο, στο Κραν Μοντανά.
Οι δύο ηγέτες παρακάθισαν σε δείπνο που παράθεσε η ειδικής αντιπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.
O κ. Ακκιντζί είχε ζητήσει να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη του δείπνου.
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Δυο νεκροί, τριάντα τραυματίες σε πλήγματα της Ρωσίας
08:23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ευρεία επικράτηση του μπλοκ Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - Όλα τα ονόματα, πρώτη θέση για Καρχιμάκη
08:17
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλες εκρήξεις στο Ισφαχάν - Οι Αμερικάνοι έριξαν βόμβες bunker buster ενός τόνου (vid)
08:13
ΕΛΛΑΔΑ
Το τραύμα, ως ψυχικό φαινόμενο και εργασιακή κανονικότητα για τους δημοσιογράφους
08:01
ΚΟΣΜΟΣ