ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία Κύπρος: Το τεκμήριο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία και θα οδηγήσει σε συλλήψεις

Δολοφονία Κύπρος: Το τεκμήριο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία και θα οδηγήσει σε συλλήψεις
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την ώρα που τα αίτια της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο παραμένουν άγνωστα, οι κυπριακές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, η οποία επικαλείται πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα», του τηλεοπτικού σταθμού Active, η Αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει ένα εξαιρετικά σημαντικό τεκμήριο βάσει του οποίου θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σήμερα συλλήψεις οι οποίες ενδέχεται να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας αναμένεται να επισκεφθούν συναδέλφους του 60χρονου καθώς και συμμαθητές ή φίλους του 15χρονου, σε μια προσπάθεια να πληροφορηθούν κατά πόσο αντιμετώπιζε οποιαδήποτε προβλήματα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σήμερα αναμένεται να καταθέσει και ο 15χρονος γιος των θυμάτων, με την παρουσία ψυχολόγων.

Στην αρχική μαρτυρία του ο 15χρονος γιος τους, είπε στους αστυνομικούς, ότι δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο σπίτι, του είπαν ότι σκότωσαν τους γονείς του και ότι δεν θα κάνουν κακό στον ίδιο και τον κλείδωσαν σε αποθήκη. Εκείνος κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ζήτησε βοήθεια.

Από τις αρχικές έρευνες πάντως, προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούει την κύρια μαρτυρία.

Στη σκηνή διενεργήθηκε την Πέμπτη αυτοψία από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου η οποία ανέφερε πως πρόκειται για διπλή εγκληματική ενέργεια, με ιδίου τύπου τραύματα, προερχόμενα από τέμνον και νήσσον όργανο. Αργότερα έγιναν και οι νεκροτομές στις δύο σορούς.

Όπως έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή, το ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, που προήλθε από πολλαπλές θλαστικές ρήξεις οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

Τα πολλαπλά τραύματα που φέρει ειδικά ο 60χρονος δείχνει μίσος από τον δράστη και φανερώνει πως δεν πρόκειται για έγκλημα της στιγμής που προέκυψε μετά από κάποιο καβγά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ