ΚΟΣΜΟΣ

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Δεν εμπλέκεται ο γιος του ζευγαριού, λέει ιατροδικαστής

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Δεν εμπλέκεται ο γιος του ζευγαριού, λέει ιατροδικαστής
Pixabay

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εξέφρασε την άποψή του πως ο 15χρονος γιος του ζεύγους που δολοφονήθηκε στην Κύπρο δεν έχει ανάμειξη στο περιστατικό.

«Η δική μου θέση είναι ότι πρόκειται για ληστεία που πήγε στραβά. Έχω όλα τα στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω την αστυνομία αν μου ζητηθεί. Είμαι στη διάθεση της αστυνομίας», είπε ο κ. Ματσάκης, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια, στο κυπριακό κρατικό ραδιόφωνο, σημειώνοντας πως αυτό προκύπτει τόσο από τις νεκροτομές που διενήργησε όσο και από την αυτοψία στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τα θύματα.

Ολοκληρώνοντας, ο ίδιος άσκησε κριτική για το γεγονός ότι η σκηνή του εγκλήματος παρέμεινε κλειστή για τόσες μέρες, τονίζοντας πως έπρεπε να ανοίξει από την ίδια μέρα.

Απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Ματσάκη, ο Ανδρέας Αγγελίδης, εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, ανέφερε πως «τα στοιχεία θα τα δουν οι ανακριτές».

Ο κ. Αγγελίδης δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την έρευνα επί της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα, και αρκέστηκε να πει ότι η αστυνομία έχει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα αναφορικά με το διπλό φονικό.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πολίτης» και ερωτώμενος για τον αν η χώρα θα ζητήσει τελικώς τη συνδρομή των βρετανικών Αρχών, είπε πως δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση επί του ζητήματος.

Να σημειωθεί πως ο 33χρονος που συνελήφθη χθες για την υπόθεση θα βρεθεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ