ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: 27χρονη στραγγάλισε και έκαψε τα δύο της παιδιά

Ρωσία: 27χρονη στραγγάλισε και έκαψε τα δύο της παιδιά
REUTERS/Maxim Zmeyev/ file photo

Συγκλονίζει η είδηση μιας 27χρονης μητέρας στη Ρωσία, η οποία αφού στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της, στη συνέχεια έκαψε τα άψυχα σώματά τους και τα πέταξε σε μια αποθήκη.

Η 27χρονη Yelena Karimova συνελήφθη και ανακρίνεται από την αστυνομία, όπου και ομολόγησε τη δολοφονία. Οι λεπτομέρειες από τον φρικτό τρόπο με τον οποίο σκότωσε τα παιδιά της, είναι ανατριχιαστικές.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στην αστυνομία, την περασμένη Τετάρτη η Yelena έβαλε την τετράχρονη Hadija και τον μόλις δύο χρονών Suleyman στα πίσω καθίσματα ενός οχήματος που νοίκιασε και ξεκίνησε να οδηγεί στην πόλη Nizhny Novgorod.

Κάποια στιγμή σταμάτησε την οδήγηση και στραγγάλισε τα δύο της παιδιά. Στη συνέχεια οδήγησε σε ένα πρατήριο καυσίμων όπου αγόρασε εύφλεκτο υγρό, μετέφερε τα πτώματα σε ένα δάσος δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και τους έβαλε φωτιά.

Φοβούμενη ότι μπορεί να γίνει αντιληπτή από τους κυνηγούς της περιοχής, μάζεψε τα καμένα πτώματα, τα έβαλε ξανά στο αμάξι και επέστρεψε σπίτι της.

Την επόμενη μέρα, έβαλε ξανά τα δύο πτώματα στο αμάξι, βρήκε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και αφού τους ξαναέβαλε φωτιά, τα παράτησε εκεί και έφυγε.

Οι φλόγες γρήγορα εξαπλώθηκαν και γρήγορα ολόκληρη η αποθήκη έγινε στάχτες. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, που έκανε την μακάβρια ανακάλυψη.

Γείτονες και συγγενείς, μιλώντας στα τοπικά μέσα, ανέφεραν ότι δεν πίστευαν ότι η Yelena ήταν ικανή να κάνει κάτι τέτοιο. Η ίδια ανέβαζε συχνά βίντεο με τα παιδιά της στα social media.

Οι αρχές σημείωσαν πως η 27χρονη, ανύπαντρη μητέρα, αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, καθώς έκανε αλόγιστες δαπάνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ