ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Έφηβη δίνει μάχη για τη ζωή-Τη βίασαν κι επιχείρησαν να την κάψουν

Ινδία: Έφηβη δίνει μάχη για τη ζωή-Τη βίασαν κι επιχείρησαν να την κάψουν
REUTERS/Cathal McNaughton

Ακόμη μία έφηβη στην Ινδία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς αφού έπεσε θύμα βιασμού, στη συνέχεια της έριξαν βενζίνη και αποπειράθηκαν να την πυρπολήσουν, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, η δεύτερη ανάλογη υπόθεση που σημειώνεται στη χώρα σε διάστημα μερικών ημερών.

«Το κορίτσι έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού στο 70% του σώματός της», δήλωσε ο Σαϊλέντρα Μπαρνουάλ, αξιωματούχος της αστυνομίας της περιοχής Πακούρ στο κρατίδιο Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία υπήρξε μια ανάλογη επίθεση σε άλλη περιοχή του ίδιου κρατιδίου, η οποία προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη.

Στην περιοχή Τσάτρα του κρατιδίου Τζαρχάντ μια 17χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ο δράστης που της επιτέθηκε αφού τη βίασε, της έβαλε φωτιά για να την κάψει ζωντανή.

Το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του κρατιδίου της Δυτικής Βεγγάλης, δήλωσε ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας Ακίλες Κουμάρ Τζα, προσθέτοντας ότι ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.

Ινδία: Δεκάδες συλλήψεις για υποθέσεις βιασμών ανήλικων κοριτσιών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ