ΚΟΣΜΟΣ

Πώς μια 24χρονη Βραζιλιάνα έχασε 80 κιλά και απέκτησε σώμα... μοντέλου! (pics)

Πώς μια 24χρονη Βραζιλιάνα έχασε 80 κιλά και απέκτησε σώμα... μοντέλου! (pics)
Facebook/Τhayna Βarboza

Η Thayna Pacheco Barboza ήταν κι εκείνη θύμα της παιδικής παχυσαρκίας που ταλαιπωρεί αρκετούς ανθρώπους στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Ξεκίνησε να παίρνει βάρος από την ηλικία των 5 ετών, φτάνοντας πριν από λίγα χρόνια να ζυγίζει 140 κιλά!

Κάπου εκεί, όμως, συνέβη κάτι που τής άλλαξε τη ζωή.

Η αγαπημένη της γιαγιά πέθανε από καρδιακή προσβολή όταν η Thayna ήταν 18 ετών, ενώ παράλληλα ανακάλυψε ότι και η μητέρα της αντιμετώπιζε ανάλογο πρόβλημα με την καρδιά της.

Τα δύο αυτά περιστατικά της χτύπησαν «καμπανάκι» και την ώθησαν να αλλάξει πλήρως. Πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει επέμβαση γαστρικού μπάι-πας, ξεκίνησε να γυμνάζεται και να τρώει υγιεινά.

Πλέον, επισκέπτεται το γυμναστήριο 6 φορές την εβδομάδα, κάνει πυγμαχία και cardio και κατάφερε πλέον να ζυγίζει περίπου 60 κιλά.

Κατάφερε, δηλαδή, να χάσει 80 κιλά, αποκτώντας σώμα... μοντέλου!

«Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όποιον θέλει να χάσει βάρος είναι να ψάξει, να διαβάσει και να μάθει. Όταν κατάλαβα γιατί έτρωγα τόσο πολύ, το πάθος μου για πιο υγιεινό φαγητό έγινε πιο μεγάλο. Είναι μια αργή διαδικασία, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις τη ζάχαρη, το επεξεργασμένο φαγητό και τα γεύματα με πολύ λίπος. Στο τέλος, όμως, νιώθεις μία ικανοποίηση που τα καταφέρνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ