Δριμεία επίθεση Τεχεράνης στον Τραμπ μετά την απόσυρση από την πυρηνική συμφωνία
Δριμεία επίθεση στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε αξιωματούχος του Ιράν, τονίζοντας πως δεν είναι σε θέση να ασκεί το αξίωμα του.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο ιρανικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Mizan, ο πρόεδρος της Βουλής του Ιράν, ο οποίος θεωρείται πως εκφράζει τους δικαστικούς λειτουργούς της Ισλαμικής Δημοκρατίας επιτέθηκε με δριμύτητα στον Τραμπ, μετά την απόφασή του να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν.
«Ο Τραμπ δεν έχει τη διανοητική ικανότητα να χειρίζεται τα θέματα», έκρινε ο πρόεδρος της Βουλής του Ιράν, ο Αλί Λαριτζανί.
Μέλη του ιρανικού κοινοβουλίου έκαψαν συμβολικά μια σημαία των ΗΠΑ κι ένα αντίτυπο του Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης καθώς άρχιζε η συνεδρίαση του σώματος, φωνάζοντας επίσης το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική», μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA.
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51