ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο που συγκινεί: Στρατιώτης παρακολουθεί τη γέννα της κόρης του μέσω... FaceTime

Βίντεο που συγκινεί: Στρατιώτης παρακολουθεί τη γέννα της κόρης του μέσω... FaceTime

Ο στρατιώτης Brooks Lindsey περίμενε περίλυπος στο αεροδρόμιο. Η πτήση του είχε καθυστέρηση και δεν μπορούσε να είναι παρών στη γέννηση της κόρης του. Εκείνη τη στιγμή δέχθηκε μία βιντεοκλήση από την αίθουσα του τοκετού και μπόρεσε να παρακολουθήσει τις πρώτες στιγμές ζωής του παιδιού του. Το CNNi δημοσιεύει βίντεο με τη συγκινητική σκηνή για τον στρατιώτη.

Η σύζυγός του μπήκε σε πρόωρο τοκετό και ο Brooks, που είχε προγραμματίσει να γυρίσει σπίτι του εγκαίρως για να είναι μαζί της την ώρα της γέννας, έπρεπε να πετάξει επειγόντως από το Ντάλας στο Μισισίπι.

Όταν γεννήθηκε η κόρη του ήταν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου. Η γυναίκα του δηλώνει ευτυχής που η πτήση του είχε καθυστέρηση, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσε να τον καλέσει ώστε να δει τη νεογέννητη κόρη τους.

«Χωρίς την καθυστέρηση ο Brooks θα ήταν στον αέρα και δεν θα μπορούσε να λάβει κλήσεις», είπε. Η μητέρα του τον κάλεσε κρυφά από την αίθουσα τοκετού και έτσι κατάφερε να είναι παρών στην τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένειά του.

Η Millie Fritz Anne γνώρισε τον πατέρα της από κοντά λίγες ώρες μετά τη γέννησή της. Ο Brooks έτρεξε από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο νοσοκομείο. «Την πήρε στα χέρια του και την κράτησε για πέντε λεπτά λέγοντας ‘’δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάναμε παιδί’’».

Untitled copy

Facebook/Haley Fritz Anne Lindsey

Το βίντεο με τον στρατιώτη να παρακολουθεί τον τοκετό τραβήχτηκε από μία συνεπιβάτη του και έχει περισσότερα από 200.000 views σε μερικές μέρες. Στην ανάρτησή της η γυναίκα που τράβηξε στο βίντεο σημείωσε πως οι υπόλοιποι επιβάτες χάρηκαν πάρα πολύ όταν έμαθαν την είδηση της γέννησής της μικρής.

«Δεν θέλω ποτέ να ξεχνάμε τους στρατιώτες μας, που υπηρετούν τη χώρα κάθε μέρα, και τις θυσίες που κάνουν», είπε η ίδια.

This soldier watched his baby being born on FaceTime after his flight was delayed, by AJ Willingham, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ