Μακελειό με επτά νεκρούς σε σπίτι στην Αυστραλία
Επτά άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, εντοπίστηκαν νεκρά σε σπίτι στην Δυτική Αυστραλία.
Η αστυνομία κάνει λόγο για «μία απίστευτη τραγωδία» και οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν πως ο δράστης, αφού δολοφόνησε τα έξι θύματα, πυροβολώντας τα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Τα πτώματα εντοπίστηκαν σε σπίτι στο χωριό Όσμινγκτον το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για την πλέον πολύνεκρη επίθεση πυροβολισμών που έχει σημειωθεί στη χώρα από το 1996, όταν είχαν πεθάνει 35 άτομα στο Πορτ Άρθουρ.
Οι σοροί δύο ενηλίκων εντοπίστηκαν έξω από το σπίτι, ενώ ακόμη πέντε νεκροί βρέθηκαν εντός του οικήματος, σύμφωνα με την αστυνομία.
«Η αστυνομία ερευνά κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως φρικιαστικό περιστατικό», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας σε δημοσιογράφους. «Αυτή η απίστευτη τραγωδία θα έχει, χωρίς αμφιβολία, επιπτώσεις στις οικογένειες (των θυμάτων) και ολόκληρη την κοινότητα».
SPONSORED
Πολεοδομίες: Η δράση και οι ρόλοι του κυκλώματος - Οι κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν
19:41
Θρίαμβος για την 19χρονη Αντρέεβα στον τελικό του Ρολάν Γκαρός - Κέρδισε με 2-0 σετ την Χβαλίνσκα
19:31
Εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών οπλισμένων F16 πάνω από το Αιγαίο - Μπαράζ παραβιάσεων
19:18
Δούρου σε Φάμελλο: «Βάλε οδικό χάρτη και χρονοδιάγραμμα τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Μας πετάτε στα σκυλιά»
19:07