ΚΟΣΜΟΣ

Περιπέτεια για οικογένεια Γάλλων: Τους πήραν στο κυνήγι γατόπαρδοι (vid)

Περιπέτεια για οικογένεια Γάλλων: Τους πήραν στο κυνήγι γατόπαρδοι (vid)
Φωτογραφία αρχείου Pixabay

Απίστευτη  περιπέτεια έζησε μία οικογένεια Γάλλων που επισκέφτηκε ζωολογικό πάρκο της Ολλανδίας και αποφάσισαν να βγουν από το όχημα τους, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρισκόταν μία αγέλη γατόπαρδων, την οποία και ήθελαν να δουν από κοντά.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε πριν λίγες ημέρες στο ζωολογικό πάρκο του Beekse Bergen δείχνει την οικογένεια να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να προσπαθεί να προσεγγίσει τα άγρια ζώα, κάτι που απαγορεύεται.

Οι επισκέπτες, σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορούν να δουν τους γατόπαρδους μόνο μέσα από το αυτοκίνητο.

Οι γατόπαρδοι φαίνεται να πλησιάζουν την οικογένεια, με τα μέλη της να τρέχουν πίσω στο αυτοκίνητο έντρομοι.

Το σκηνικό καταγράφει με την κάμερά του ο 24χρονος Ρόμπιν ντε Γκράαφ, ο οποίος δήλωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NOS πως: «Για λίγο δεν είδαμε τα ζώα να κατασπαράσσουν μια ολόκληρη οικογένεια»..

Ο 24χρονος μαζί με τη μητέρα του «προσπάθησαν να τους προειδοποιήσουν κάνοντας σήματα για να επιστρέψουν στο αυτοκίνητό τους, μάταια», περιέγραψε.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο αυτό το περιστατικό σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο. Ο επικεφαλής του πάρκου δήλωσε στα τοπικά μέσα πως ήταν «πολύ τυχεροί» που δεν έπαθαν ούτε μία γρατσουνιά, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ταμπέλες σε πολλές γλώσσες που προειδοποιούν να «μην βγαίνει κανείς από τα οχήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ