ΚΟΣΜΟΣ

Ταραχή στις Φιλιππίνες: Ένα «μαλλιαρό» πλάσμα ξεβράστηκε σε ακτή

Ταραχή στις Φιλιππίνες: Ένα «μαλλιαρό» πλάσμα ξεβράστηκε σε ακτή
Taru Tam Tam Maling / Facebook

Ένα φαινομενικά αλλόκοτο πλάσμα έχει ξεβραστεί στις ακτές των Φιλιππίνων, με τις φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τα τελευταία 24ωρα.

Το μεγάλο θαλάσσιο ζώο που φαίνεται πως είναι καλυμμένο με «μαλλιά», έχει μήκος έξι μέτρα και έχει προκαλέσει αναταραχή στους πολίτες της περιοχής καθώς πιστεύουν πως είναι κάποιος κακός οιωνός.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην ακτή του Μπαρανγκάι, στο Σαν Αντόνιο της επαρχίας Οριεντάλ Μοντόρο, την Παρασκευή, όταν και βρέθηκε το περίεργο πλάσμα. Ένας από τους ντόπιους κατοίκους, ο Ταμ Μάλινγκ είπε σχετικά: «Αναμένεται σεισμός. Αυτό το μεγάλο πλάσμα είναι σημάδι πως κάτι κακό έρχεται. Παρακαλώ προσευχηθείτε για μας».

Οι πολίτες πιστεύουν πως όταν εμφανίζονται περίεργα θαλάσσια πλάσμα, είναι σημάδι πως θα τους χτυπήσει κάποια θεομηνία, ενώ σημειώνουν πως δεν έχουν ξαναδεί τίποτα παρόμοιο.

Οι Αρχές από την πλευρά του θεωρούν πως πρόκειται για το κουφάρι φάλαινας και οι εμπειρογνώμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα «μαλλιά» με το οποία είναι καλυμμένο το «τέρας» είναι μυϊκές ίνες σε στάδιο προχωρημένης αποσύνθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ