Τραμπ: Μεγάλη ημέρα η σημερινή για το Ισραήλ
Ως «μεγάλη ημέρα για το Ισραήλ» χαρακτήρισε την σημερινή, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
«Η κλιμάκωση προς την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 έχει ήδη αρχίσει», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter, υπογραμμίζοντας πως το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, το οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς κάθε πρωί, θα μεταδώσει απ' ευθείας την τελετή.
Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ, η μεγαλύτερη κόρη και ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου, που είναι επίσης σύμβουλοί του, θα συμμετάσχουν στην τελετή που θα αρχίσει στις 16:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), μαζί με εκατοντάδες αξιωματούχους των δύο χωρών.
Σημειώνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ έμεινε στην Ουάσιγκτον και στη διάρκεια της τελετής θα προβληθεί βιντεοσκοπημένο μήνυμά του
Σάλος στην Κολομβία: Υπουργός απαθανατίστηκε σε παραλία στην Καραβαϊκή μετά τον φονικό σεισμό
08:30
«Βροχή» από ουκρανικά drones στη Μόσχα τη νύχτα - Πάνω από 620, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης
08:27
Επιστρέφουν στην Αθήνα οι αδειούχοι - Πάνω από 90.000 επιβάτες σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
08:17
Θαλάσσια Πάρκα: Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης η πολιτική των «ήρεμων νερών» - «Πυρά» σε κυβέρνηση
08:03