ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλικός γάμος: Έρωτας, burgers και... παντόφλες στο πάρτι Χάρι - Μέγκαν

Βασιλικός γάμος: Έρωτας, burgers και... παντόφλες στο πάρτι Χάρι - Μέγκαν
REUTERS/Damir Sagolj

Μετά την τελετή του γάμου και την τυπική δεξίωση για τους καλεσμένους, οι νεόνυμφοι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι άφησαν το πρωτόκολο και διασκέδασαν στο γαμήλιο πάρτι που παρέθεσε προς τιμήν τους ο πρίγκιπας Κάρολος.  

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέγοντας μια λευκή τουαλέτα, σε στενή γραμμή, της Βρετανίδας σχεδιάστριας, Stella McCartney ενώ στο δεξί χέρι, φορούσε ένα δαχτυλίδι που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι επέλεξε μαύρο σμόκιν.

O πρίγκιπας Χάρι, επέλεξε τον Dj Sam Totolee για να παίξει μουσική, ο ίδιος DJ είχε παίξει και στον γάμο της Πίπα Μίντλετον.

Ύστερα από παράκληση του πρίγκιπα Καρόλου, όλα τα πιάτα του μενού ήταν από βιολογικά προϊόντα. Τα καναπεδάκια είχαν θέμα «η Άνοιξη συναντά το Καλοκαίρι».

Ο πρίγκιπας Harry έδειξε για ακόμη μία φορά τον έρωτα για τη γυναίκα της ζωής του, αφού, σύμφωνα με τη Mirror, φέρεται να την επαίνεσε μπροστά σε όλους, λέγοντας ότι «τα κανόνισε όλα τέλεια». Μάλιστα, φαίνεται πως είπε: «Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου».

Tο ζευγάρι είχε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια στο γαμήλιο πάρτι, καθώς πρόσφερε στους καλεσμένους τους ακόμα και παντόφλες (!), προκειμένου να ανακουφιστούν από την πολύωρη ορθοστασία, αλλά και τον χορό με τα τακούνια!

To ποτό έρεε άφθονο ενώ το μπαρ ονομαζόταν «ποτά του κόσμου» και περιλάμβανε δεκάδες cocktails. Μεταξύ αυτών, ένα κοκτέιλ με τζίντζερ και ρούμι, με την ονομασία «Όταν ο Harry γνώρισε τη Meghan». Επίσης, δεν έλειψαν οι πίτσες και τα burgers για τις βραδινές λιγούρες!

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί φωτογραφίες από τα δυο πάρτι, ενώ στους καλεσμένους είχε γίνει σύσταση να μην έχουν μαζί τους μέσα βιντεοσκόπησης. Ωστόσο, μια φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, η Jessica Mulroney παρέβλεψε τους κανόνες κι όχι μόνο έβγαλε βίντεο αλλά το ανέβασε και στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το πάρτι ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ