Σάλος στις ΗΠΑ: Καθηγητής τάισε χελώνα με... ένα κουτάβι μπροστά στους μαθητές του
Αντιμέτωπος με κατηγορίες για κακοποίηση ζώου είναι ένας καθηγητής από τις ΗΠΑ, ο οποίος τάισε χελώνα με ένα άρρωστο κουτάβι μπροστά στα μάτια των μαθητών του.
Ο Ρόμπερτ Κρόσλαντ είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για το περιστατικό, που έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο του Άινταχο τον Μάρτιο.
Οι Αρχές έκαναν ευθανασία στη χελώνα που έφαγε το κουτάβι, καθώς θεωρήθηκε παράνομο – στις ΗΠΑ – είδος.
Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης χιλιάδες άτομα υπέγραψαν μία ηλεκτρονική αίτηση να μην επιτραπεί στον Κρόσλαντ να ξαναπλησιάσει μαθητές.
Το σχολείο εκφράζει την ελπίδα αυτό το μεμονωμένο περιστατικό να μην αμαυρώσει τη γενική εικόνα του.
Δεν τίθενται όμως όλοι ενάντια στον καθηγητή. Η μητέρα δύο αγοριών, που ήταν παρόντες στο περιστατικό, τόνισε πως τα παιδιά της ενοχλήθηκαν περισσότερο από τα σχόλια του κόσμου για τον καθηγητή, παρά από την πράξη του.
«Το κουτάβι πέθαινε», είπε και τόνισε πως η πράξη του Κρόσλαντ ήταν σωστή, καθώς δεν άφησε το σκυλάκι να πεθάνει.
«Από αύριο μιλάμε για οργανωμένη κακοκαιρία που μπορεί να πάρει και όνομα» - Συναγερμός από Κολυδά
12:27
Αγροτικές ενισχύσεις: Επιταχύνονται οι αιτήσεις - Κανονικά στο τέλος Νοεμβρίου οι προκαταβολές
12:19
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 51χρονου στην Εγνατία Οδό για παράνομη μεταφορά μεταναστών
12:19
Η Ουγγαρία τιμά το δικό της παιδί - Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Χάρι Χουντίνι
12:07