ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό τροχαίο στη Μόσχα: Τρεις πεζοί γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο

Σοκαριστικό τροχαίο στη Μόσχα: Τρεις πεζοί γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο
Capture/Youtube/DON NEWS

Τρεις έφηβοι γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο στη Μόσχα, όταν ένα αυτοκίνητο τους παρέσυρε την ώρα που βρίσκονταν σε πεζοδρόμιο, περιμένοντας να περάσουν από διάβαση πεζών.

Το όχημα συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στους νεαρούς, οι δύο ηλικίας 17 και ο τρίτος 18, παρασύροντάς τους για πολλά μέτρα.

Βίντεο από το περιστατικό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και οι σκηνές με τους νεαρούς να εκτοξεύονται στον αέρα πριν τελικά καταλήξουν στο έδαφος, πολλά μέτρα μακριά, σοκάρουν.

Μία γυναίκα φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση και σε κατάσταση σοκ βλέπει τους εφήβους που κείτονται στο έδαφος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κακώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, το δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο περιστατικό είχε παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη.

«Βλέποντας τη σύγκρουση, είναι θαύμα που οι τρεις έφηβοι δεν σκοτώθηκαν», είπε πηγή της αστυνομίας, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

«Το αυτοκίνητο μας χτύπησε και με πέταξε τουλάχιστον πέντε μέτρα μακριά. Και οι τρεις χτυπηθήκαμε. Είμαστε ζωντανοί», δήλωσε ένα εκ των θυμάτων.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ