Γυναίκα έπεσε σε κώμα για να προστατεύσει το γιο της και ξύπνησε μετά από 27 χρόνια
Από κώμα 27 ετών ξύπνησε μια γυναίκα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποδεικνύοντας πως τα ιατρικά θαύματα είναι πιθανά.
Η Μουνίρα Αμπντουλά ήταν 32 ετών όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο της προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα, το 1991.
Μόλις πέρυσι και αφού εισήχθη σε κλινική στη Γερμανία άρχισε να αντιδρά και να προσπαθεί να φωνάξει το όνομα του γιου της Ομάρ… Σήμερα, μπορεί πλέον να μιλά κανονικά.
Ο γιος της μίλησε για την περιπέτειά της σε συνέντευξή του στο The National.
Όπως περιέγραψε, το περιστατικό συνέβη όταν ήταν μόλις 4 ετών και η μητέρα του πήγε να τον πάρει από το σχολείο, μαζί με το γαμπρό της, ο οποίος οδηγούσε. Στη διαδρομή, το όχημά τους συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο. Τότε η γυναίκα, προστάτεψε με το σώμα της το παιδί της.
«Όταν αντιλήφθηκε πως θα συγκρουστούμε, με αγκάλιασε για να με προστατέψει από τη σύγκρουση», είπε χαρακτηριστικά ο Ομάρ, ο οποίος γλίτωσε με μια μόνο μελανιά.
Η Αμπντουλά, εισήχθη σε νοσοκομείο της χώρας της και έπειτα μεταφέρθηκε στο Λονδίνο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αισθανθεί τίποτα, ούτε να ανταποκριθεί στο περιβάλλον.
Στις 27 Απριλίου 2017, ο Σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ, πρίγκιπας διάδοχος του Άμπου Ντάμπι έμαθε για την περιπέτεια της οικογένειας και αποφάσισε να βοηθήσει...
Σισμανόγλειο: Δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση στον 76χρονο που έβαλε φωτιά στο στρώμα με τσιγάρο
14:49
«Πράσινο φως» από το Κογκρέσο για την πώληση κινητήρων για το τουρκικό αεροσκάφος KAAN
14:40
Το «MobLand» επιστρέφει με τον Τομ Χάρντι - Δείτε το πρώτο εκρηκτικό τρέιλερ της 2ης σεζόν
14:35
Χρυσοχοΐδης για Marfin και δολοφονία Βάγιας Νέστορα: «Η Δημοκρατία μας πάντα νικάει στο τέλος»
14:23