Μεθυσμένος οδηγός έσερνε το πτώμα πεζού για 10 χλμ.
Όσο μεθυσμένος και να είναι κάποιος, τα αντανακλαστικά του επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα όταν παρασύρει με το ΙΧ του έναν ανυποψίαστο και άτυχο πεζό. Ή μήπως όχι;
Τα αντανακλαστικά ενός μεθυσμένου οδηγού από τη Νέα Ορλεάνη όχι μόνο δεν λειτούργησαν όταν παρέσυρε πεζό, αλλά συνέχισαν να βρίσκονται σε... καταστολή, ακόμα και όταν το πτώμα του θύματος σφήνωσε κάτω από το αμάξωμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, ασυνείδητος οδηγός έσερνε το πτώμα του θύματός του για περισσότερα από 10 χλμ. πριν τελικά αυτό «απελευθερωθεί» από το κάτω μέρος του αμαξώματος.
Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης, στελέχη της οποίας εντόπισαν το πτώμα σε κάκιστη κατάσταση στην γέφυρας που περνά πάνω από τον Μισισιπή, δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες του ΙΧ που παρέσυρε τον πεζό ζητώντας από το κοινό πληροφορίες, ούτως ώστε να βρεθεί και να συλληφθεί ο δράστης.
Σπάτα: Πώς οι Κινέζοι «τρύπωναν» σε κινητά μέσω «ψεύτικης κεραίας» σε πορτ μπαγκάζ - Η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
09:02
Αίγιο: Συνελήφθη o 16χρονος που ξυλοκόπησε συνομήλικό του έξω από σχολείο
09:02
Star Wars: Αποχωρεί η Κάθλιν Κένεντι μετά από 14 χρόνια στο «τιμόνι» της Lucasfilm
08:54
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αρδηττού
08:44