Ολάντ: «Σε κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης» η Γαλλία
Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κήρυξε τη χώρα «σε κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης», λέγοντας ότι ήρθε η ώρα για επαναπροσδιορισμό του οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου της Γαλλίας.
Ο Ολάντ εξέθεσε μια σειρά προτεινόμενων οικονομικών μέτρων, σήμερα Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του προς τους επιχειρηματίες της Γαλλίας, για την ενίσχυση της γαλλικής ανάπτυξης και τη μείωση της ανεργίας που διαρκεί αρκετά χρόνια.
Τα πρώτα μέτρα που εξήγγειλε ο γάλλος πρόεδρος είναι μάλλον μετριοπαθή ενώ ο ίδιος τόνισε πως δεν πρόκειται να τεθεί υπό αμφισβήτηση το 35ωρο εργασίας την εβδομάδα.
Ο Φρανσουά Ολάντ τόνισε την επείγουσα ανάγκη επικαιροποίησης του εργασιακού μοντέλου ώστε να γίνει φιλικότερο προς το επιχειρηματικό μοντέλο της Γαλλίας και μάλιστα άμεσα, σε μια ολοένα και περισσότερο παγκοσμιοποιημένη οικονομία.
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30