Επεισοδιακή η επίσκεψη της Εμινέ Ερντογάν στο Βελιγράδι
Η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σερβία είχε και απρόοπτα. Συγκεκριμένα, η επίσκεψη χθες της πρώτης κυρίας της χώρας, Εμινέ Ερντογάν, στην πρεσβεία της χώρας της στο Βελιγράδι παρ'ολίγον να καταλήξει επεισοδιακή.
Όπως μεταδίδει το έγκυρο τηλεοπτικό δίκτυο Ν-1, λίγη ώρα πριν από την άφιξη της Εμινέ Ερντογάν στο κτήριο της τουρκικής πρεσβείας, άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας οπλισμένοι με μακρύκαννα πυροβόλα όπλα, είχαν αναπτυχθεί στην γύρω περιοχή.
Κάποιοι απ' αυτούς εισήλθαν σε παρακείμενη καφετερία και άρχισαν να ελέγχουν τον χώρο προκαλώντας την αντίδραση θαμώνων, αλλά και του προσωπικού.
Ακολούθησε έντονος φραστικός διαπληκτισμός, σε διάφορες γλώσσες, που έφτασε στα όρια της συμπλοκής, όταν ένα γκαρσόνι και πελάτες του καταστήματος άρχισαν να σπρώχνουν προς την έξοδο τους Τούρκους ασφαλίτες.
Χρειάστηκε η παρέμβαση υπαλλήλων της τουρκικής πρεσβείας, οι οποίοι κάλεσαν την σερβική αστυνομία.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Ν-1 αναφέρει ότι ένα γκαρσόνι και ένας πελάτης της καφετερίας προσήχθησαν στην κεντρική αστυνομική διεύθυνση Βελιγραδίου. Λίγη ώρα αργότερα, αφού καταγράφηκαν τα στοιχεία τους και ανακρίθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18
Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
08:05