ΚΟΣΜΟΣ

Τσιμέντωσαν μοντέλο στο Λας Βέγκας: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Τσιμέντωσαν μοντέλο στο Λας Βέγκας: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος
social media/@findEsmeralda

Δικαστής όρισε εγγύηση 500.000 δολαρίων στον άντρα ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε ένα 24χρονο μοντέλο στις ΗΠΑ, το πτώμα της οποία βρέθηκε τσιμεντωμένο στην έρημο του Λας Βέγκας.

Ο Christopher Prestipino, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο με καταδίκες για ναρκωτικά, εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για τη δολοφονία, την απαγωγή και τη συνωμοσία της 24χρονης Esmeralda Gonzalez.

Ο δικαστής επέτρεψε στην κοπέλα του Prestipino, Lisa Mort να αφεθεί ελεύθερη με ηλεκτρονική παρακολούθηση, μέχρι την επόμενη δικάσιμο. Η 31χρονη είχε συλληφθεί επίσης με την κατηγορία της συνέργειας.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

Η Gonzalez δούλευε στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και έμενε δίπλα στον φερόμενο ως δράστη. Τα ίχνη της είχαν εξαφανιστεί πριν από πέντε μήνες και οι Αρχές πριν από μερικές μέρες εντόπισαν το πτώμα της στην έρημο του Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με την Independent, που επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας, το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε τσιμεντωμένο, ενώ οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της είναι ανατριχιαστικές, αφού είχε σημάδια στραγγαλισμού, ενώ της είχε γίνει ένεση με καθαριστικό πισίνας.

Οι Αρχές έλαβαν ανώνυμες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 45χρονος γείτονάς της Cristopher Prestipino εμπλεκόταν στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 24χρονης.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα αιχμαλωτίστηκε και δολοφονήθηκε στο εν λόγω οίκημα.

Ο Prestipino συνελήφθη την Παρασκευή και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση και απαγωγή. Η αστυνομία συνέλαβε, επίσης, μία 31χρονη με την κατηγορία της συνέργειας.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του περιοδικού Las Vegas Review, ο Prestipino στραγγάλισε την 24χρονη και της έκανε την ένεση με το καθαριστικό. Στη συνέχεια νοίκιασε ένα βανάκι και πέταξε το πτώμα της στην έρημο. Ωστόσο, φαίνεται ότι πανικοβλήθηκε, επειδή παράτησε και το νοικιασμένο βανάκι στην περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ