Απίστευτος σκύλος χτυπάει το… κουδούνι τα ξημερώματα γιατί τον είχαν ξεχάσει έξω
Ένα χαριτωμένο περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σπιτιού στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.
Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένας σκύλος φαίνεται να χτυπάει το… κουδούνι για να ξυπνήσει τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι τον άφησαν κατά λάθος έξω από το σπίτι.
Η Chika (σ.σ. το όνομα του σκύλου) γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα φαίνεται να μυρίζει το σημείο που βρίσκεται η κάμερα, ενώ λίγο μετά χρησιμοποιεί τη μουσούδα του για να πατήσει το κουδούνι. Αφού περιμένει για λίγα δευτερόλεπτα, κατεβαίνει από τη βεράντα, για να επιστρέψει ξανά λίγο αργότερα.
Δεν το βάζει κάτω και δοκιμάζει πάλι να χτυπήσει το κουδούνι, αυτή τη φορά με το… πόδι της. Όταν τα καταφέρνει, στέκεται εκεί και περιμένει να της ανοίξουν.
Σύμφωνα με το New York Post, οι ιδιοκτήτες του δεν άκουσαν το κουδούνι. Ωστόσο, κάποια στιγμή θυμήθηκαν πως είχαν κλειδώσει τη Chika έξω και σηκώθηκαν για να της ανοίξουν.
SPONSORED
Τραγωδία στο Βέλγιο: Τέσσερις νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες από τη σύγκρουση τρένου με σχολικό
13:04
Στο νοσοκομείο για το επαναληπτικό τσεκ απ του ο Ντόναλντ Τραμπ
13:01
Τζίρος 528.393 ευρώ στα καταλύματα - Αύξηση 3,15 το πρώτο τρίμηνο
13:00
«Ανάσα» για τους καταναλωτές η επέκταση της επιδότησης diesel - Τι θα πληρώσουμε τον Ιούνιο
12:56