ΚΟΣΜΟΣ

Μάχη για τη ζωή του δίνει Ιταλός ηθοποιός – Κρεμάστηκε στην σκηνή ως κομμάτι του ρόλου του

Μάχη για τη ζωή του δίνει Ιταλός ηθοποιός – Κρεμάστηκε στην σκηνή ως κομμάτι του ρόλου του
Ο Ιταλός ηθοποιός Ράφαελ Σουμάχερ δίνει μάχη για την ζωή του Facebook

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας νεαρός Ιταλός ηθοποιός , ο οποίος κρεμάστηκε στην σκηνή κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετείχε, ως μέρος του ρόλου του.

Ο Ράφαελ Σουμάχερ, 27 ετών, εμφανιζόταν σε μια παραγωγή σε πειραματικό θέατρο στην Πίζα της Ιταλίας , όταν η σκηνή η οποία απαιτούσε να κρεμαστεί ως μέρος του χαρακτήρα που υποδυόταν, πήγε στραβά, με αποτέλεσμα να στραγγαλιστεί και να πέσει σε κώμα.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, κανένας δεν το είχε πάρει είδηση, μέχρι που ένας από τους θεατές της παράστασης συνειδητοποίησε ότι ο ηθοποιός κρεμόταν στ’αλήθεια, αφού το σκοινί του έσφιγγε το λαιμό και εκείνος άρχισε να τρέμει.

Αμέσως έτρεξε στην σκηνή, του χαλάρωσε τη θηλιά στον λαιμό και στη συνέχεια τον κατέβασε στο έδαφος με την βοήθεια άλλου θεατή.

Ο Ραφαέλ, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία σφράγισε το θέατρο και διεξάγει έρευνα, παίρνοντας καταθέσεις από τα μέλη της παράστασης αλλά και από το κοινό.

Σύμφωνα με μαρτυρία, το κουτί πάνω στο οποίο θα έπρεπε να στέκεται ο Ράφαελ όσο φορούσε τη θηλιά, είχε μετακινηθεί από τη θέση του, ενώ έπρεπε να φοράει και προστατευτική στολή. Η μητέρα του ηθοποιού –ο οποίος είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα του- στην ανάκριση της αστυνομίας, απέρριψε το ενδεχόμενο ο γιος της να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ