ΚΟΣΜΟΣ

Πιστός σκύλος περιμένει καρτερικά τον δολοφονημένο ιδιοκτήτη του...

Πιστός σκύλος περιμένει καρτερικά τον δολοφονημένο ιδιοκτήτη του...
YOUTUBE/ABC

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν είναι και η τελευταία φορά που γινόμαστε μάρτυρες της ανιδιοτελούς αγάπης που έχουν τα σκυλιά για τους ανθρώπους και δη τους ιδιοκτήτες τους.

Έστω κι έτσι, όμως, δεν μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος όταν διαβάζεις ότι ένας γερμανικός ποιμενικός περιμένει επί εβδομάδες τον δολοφονημένο ιδιοκτήτη του έξω από το σπίτι το οποίο μοιράζονταν στο Χιούστον του Τέξας.

Σύμφωνα με το ABC, ο 54χρονος Χατέμ Αμπουραμπίντ έχασε τη ζωή του από τα πυρά ληστών την ώρα που εργαζόταν. Ο σκύλος του τον περίμενε να επιστρέψει αλλά μάταια. Και συνεχίζει να παραμένει έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, κάνοντας μόνο μικρά διαλείμματα για να δει αν μέσα σε κάποιο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα βρίσκεται ο φίλος του.

Έπειτα από δεκάδες μηνύματα και εκκλήσεις για βοήθεια μέσω του facebook και του twitter και μετά την άρνηση του σκυλιού να φάει και να πιει νερό, παρότι του τα παρέχουν οι γείτονες του θύματος, μια κοπέλα ονόματι Αμάντα τον επισκέπτεται καθημερινά και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του για να τον υιοθετήσει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ