ΚΟΣΜΟΣ

Έμεινε 8 μήνες στο προσκεφάλι της αφού πρώτα την έριξε σε κώμα

Έμεινε 8 μήνες στο προσκεφάλι της αφού πρώτα την έριξε σε κώμα
Kevin Lee/Bloomberg via Getty Images/Ideal Images

Στην πρώτη... ανάγνωση, ο Λιου Φένγκε χαρακτηριζόταν από τα κινεζικά ΜΜΕ και την κοινή γνώμη ως ο ιδανικός σύντροφος. Τα φαινόμενα όμως πολλές φορές απατούν...

Ο Λιου παρουσιάστηκε από τα μίντια ως ο άνθρωπος που δεν έφυγε στιγμή από το προσκεφάλι της κοπέλας του, στους οκτώ μήνες που αυτή βρισκόταν σε κώμα με τους γιατρούς να παλεύουν για να την κρατήσουν στη ζωή.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, ο Λιου ούτε από... έρωτα έμεινε δίπλα της, ούτε από αγάπη ξόδεψε 28.000 ευρώ για χάρη της. Ήταν αυτός που έγινε αιτία να πέσει σε κώμα η μόλις 22 ετών Λιν Γινγκ Γινγκ.

Σύμφωνα με την ίδια την κοπέλα και την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία όταν ανέτρεψε κάθε προγνωστικό και ξύπνησε από το κώμα, ο Λιου την είχε... σακατέψει στο ξύλο επειδή από λάθος της έκαψε ένα ψωμί όσο εργαζόταν στον φούρνο που οι δυο τους διατηρούσαν. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η Λιν δεν μίλησε σε κανέναν για την περιπέτειά της, παρά μόνο στην οικογένειά της και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση. Πείστηκε, δε, να μηνύσει τον πρώην πια φίλο της, όταν ο πατέρας της τη ρώτησε: «Πέθανες ήδη μία φορά, τι περισσότερο μπορεί να σου κάνει;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ