ΚΟΣΜΟΣ

Μαρτυρία ότι εθεάθη η μικρή Μαντλίν στην Παραγουάη εξετάζουν οι αρχές

Μαρτυρία ότι εθεάθη η μικρή Μαντλίν στην Παραγουάη εξετάζουν οι αρχές
CNN International

Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφανισμένης Μαντλίν, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν το 2007 από θέρετρο της Πορτογαλίας, έρχεται να δώσει η μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι την είδε στην πόλη Αρεγουά, στην Παραγουάη.

Οι αρχές της χώρας έχουν ξεκινήσει επιχείρηση, προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια της μαρτυρίας. Σύμφωνα με το Fox News Latino, το περασμένο σαββατοκύριακο, ένας άντρας που παρουσιάστηκε ως ιδιωτικός ντετέκτιβ με το όνομα Μιράζ Ούλα Αλί Ίσα, δήλωσε στην εφημερίδα ABC Color πως “η ομάδα μου και εγώ λάβαμε την πληροφορία ότι η Μαντλίν έφτασε στην Παραγουάη ένα με δύο μήνες πριν” και πρόσθεσε ότι η μικρή ήταν “υπό την επιμέλεια μιας γυναίκας”.

Ο επιθεωρητής της Interpol της Παραγουάης Λούις Ιγνασιο Αρίας, ανέφερε ότι πραγματοποιούν έρευνα τόσο για την μαρτυρία, όσο και για την ταυτότητα του άντρα που την έκανε, ωστόσο, πρόσθεσε ότι ο εν λόγω άνδρας ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους για να καταθέσει την μαρτυρία του. “Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο γι’αυτόν τον άνθρωπο”, σημείωσε ο Αρίας.

madeleine

CNN INTERNATIONAL

Η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε το 2007, ενώ κοιμόταν με τους δίδυμους αδερφούς της σε διαμέρισμα στην πόλη Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, την ώρα που οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε κοντινό εστιατόριο. Η εξαφάνισή της είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Οι γονείς της ξεκίνησαν μαζική επιχείρηση προκειμένου να εντοπίσουν την κόρη τους, η οποία δεν έχει λήξει ακόμα επισήμως. Σήμερα το κορίτσι θα ήταν 12 ετών.

Τον περασμένο μήνα η μητέρα της Μαντλίν έδωσε συνέντευξη Τύπου, όπου υποστήριξε ότι δεν πίστευε ότι η κόρη της είχε απομακρυνθεί ποτέ από την Πορτογαλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ