ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλοί φοιτητές δολοφόνησαν 23χρονο από περιέργεια

Ιταλοί φοιτητές δολοφόνησαν 23χρονο από περιέργεια
Facebook

Ιταλοί φοιτητές βασάνισαν και σκότωσαν 23χρονο γιουγκοσλαβικής καταγωγής, μόνο και μόνο από περιέργεια για το πώς θα νιώσουν.

Το σώμα του νεαρού βρέθηκε στο σπίτι του ενός εκ των δρατών σε άθλια κατάσταση. Γυμνός, με κοψίματα κατά μέρος όλου του σώματος, σημάδια στο λαιμό από ασφυξία και χτυπήματα στο κεφάλι από σφυρί. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο του εγκλήματος μετά την αποκάλυψη του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και δράστη στον πατέρα του για το έγκλημα που είχε διαπραχτεί, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ANSA. Πρόκειται για τους ο Μανουέλ Φόφο, τριάντα ετών και Μαρκ Πράτο, 29 ετών.
Ο δεύτερος συμμετέχων στον φόνο, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας του με υπερβολική χρήση βαρβιτουρικών χαπιών και αλκοόλ. Ο νεαρός φοιτητής νομικής όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα Φρανσέσκο Σκάβο, για τον λόγο που διέπραξαν αυτό το έγκλημα δήλωσε: «Θέλαμε να σκοτώσουμε κάποιον για να δούμε τι αποτέλεσμα έχει. Βγήκαμε βόλτα με το αυτοκίνητο το βράδυ, ελπίζοντας να βρούμε κάποιο θύμα. Τότε επισκεφτήκαμε τον Βαράνι, που ήξερε ο φίλος μου (Μάρκο Πλάτο)».

Στο σπίτι του φόνου βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ, που πιθανώς εκτός από προσωπική χρήση, έπαιξαν ρόλο και στην αναισθησία του θύματος. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για φόνο εκ προμελέτης. Το έγκλημα έλαβε χώρα, την προηγούμενη Πέμπτη, το βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ