ΚΟΣΜΟΣ

Συγκέντρωσε 11.000 λίρες για τον άστεγο που τη βοήθησε!

Συγκέντρωσε 11.000 λίρες για τον άστεγο που τη βοήθησε!
Facebook / Nicole Sedgebeer

«Κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό», λέει ο θυμόσοφος λαός. Αν τώρα κάποιος εκτιμήσει τόσο το καλό που έκανες γι αυτόν και συγκεντρώσει για σένα 11,165 λίρες (14.260 ευρώ), ακόμα καλύτερα.

Η ιστορία της Νικόλ Σέτζμπεργκερ και του άστεγου Μαρκ είναι ξεχωριστή. Η ηλικίας 21 ετών Νικόλ βρέθηκε προ δυσάρεστης εκπλήξεως ένα βράδυ που επέστρεφε σπίτι της, στο Μίλτον Κέινς της Βρετανίας, έχοντας νωρίτερα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

mark2

Φτάνοντας στον σταθμό τρένων, είδε όλες τις πόρτες κλειδωμένες και έπρεπε να περιμένει μέχρι το ξημέρωμα, όταν και θα επαναλειτουργούσε η γραμμή. Η περιοχή γύρω από τον σταθμό Ίστον είναι κακόφημη γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στη νεαρή κοπέλα.



Για καλή της τύχη, εμφανίστηκε μπροστά της ο Μαρκ, ένας άστεγος ο οποίος κάθισε μαζί της σχεδόν όλο το βράδυ προκειμένου να την προστατέψει. Την άφησε για λίγες μόνο ώρες ώστε να τσεκάρει αν τα υπάρχοντά του, τα οποία είχε παρατήσει, ήταν άθικτα και επέστρεψε να τη βρει παίρνοντας μάλιστα και λεωφορείο.

Η Νικόλ εκτίμησε τόσο τη συμπαράσταση και τον χαρακτήρα του Μαρκ που άνοιξε σελίδα στο διαδίκτυο ζητώντας από φίλους και μη να βοηθήσουν τον άπορο φίλο της δωρίζοντας χρήματα. Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε το κείμενο, ο Μαρκ είναι πλουσιότερος κατά 11,165 λίρες και μέσα στις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να γίνει και πλουσιότερος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ