ΚΟΣΜΟΣ

Τυφλό πρόβατο με το όνομα «64» βρήκε τη λύση στα γεράματα... (video)

Τυφλό πρόβατο με το όνομα «64» βρήκε τη λύση στα γεράματα... (video)
YOUTUBE

Είναι που είναι δύσκολη η ζωή για ένα πρόβατο που διανύει τα τελευταία χρόνια της ζωής του, γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν χάνει και την όρασή του. Στον «64», όμως, η Θεά Τύχη χαμογέλασε απλόχερα...

Όπως γράφει η Metro, ο «64» βρέθηκε από τους υπεύθυνους του καταφυγίου Edgar’s Mission Farm΄(εδρεύει στην Αυστραλία), παρατημένος σε ένα χωράφι και σε πολύ κακή κατάσταση. Όταν, μάλιστα, εντοπίστηκε, είχε ήδη χάσει την όρασή του και ήταν επιβεβλημένο να υιοθετηθεί. Όπερ και εγένετο.

Πήρε το καινούριο του όνομα από το τραγούδι του Πολ ΜαΚάρτνεϊ 'When I am 64' εξαιτίας της ηλικίας του, καθώς τα 12 χρόνια ζωής στα πρόβατα αντιστοιχούν σε 64 ανθρώπινα και μετακόμισε στο νέο του περιβάλλον, όπου συνάντησε μόνο φίλους.

Το πρόβλημα για τον υπερήλικα (10 με 12 χρόνια ζωής έχουν τα πρόβατα) «64» είναι ότι δυσκολευόταν σε οποιαδήποτε μετακίνησή του και συνεχώς χτυπούσε από τον έναν τοίχο στον άλλον, με αποτέλεσμα να μην έχει διάθεση για το παραμικρό.

Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου έσπασαν το κεφάλι τους για να σώσουν το κεφάλι του φίλου τους από τα διαδοχικά χτυπήματα και να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής του προστατευόμενού τους. Η λύση βρέθηκε.

Φόρεσαν στον «64» ένα αυτοσχέδιο φωτοστέφανο και πλέον όταν πλησιάζει κάποια επιφάνεια, το καταλαβαίνει πριν συμβεί το μοιραίο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ