Ινδία: Αυξάνονται οι νεκροί από την πτώση γέφυρας
Στους 23 αυξήθηκαν οι νεκροί από την πτώση μιας ανισόπεδης διάβασης που κατέρρευσε χθες σε μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Κολκάτα (πρώην Καλκούτα), καθώς τα συνεργεία διάσωσης εργάζονταν όλη τη νύχτα προκειμένου ν' απομακρύνουν τα συντρίμμια τσιμέντου και χάλυβα που είχαν καταπλακώσει τα θύματα.
Ενενήντα άτομα διασώθηκαν, μετά την κατάρρευση στης ανισόπεδης διάβασης μήκους 100 μέτρων η οποία καταπλάκωσε ανθρώπους και οχήματα που διέσχιζαν πολυσύχναστη εμπορική συνοικία.
“Αρκετοί από τους ανθρώπους που έχουν διασωθεί, έχουν τρυματιστεί σοβαρά, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που είναι θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια,” δηλώνει αξιωματούχος των αρχών στην περιοχή.
Τα τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν στιγμιότυπα από την ξαφνική πτώση της ανισόπεδης διάβασης τη στιμή που περνούσαν από το σημείο οχήματα, αλλά και ανυποψίαστοι άνθρωποι που έκαναν τα ψώνια τους.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διασωστική επιχείρηση για τον επεγκλωβισμό ανθρώπων, αλλά και την απομάκρυνση οχημάτων από την περιοχή της κατάρρευσης.
«Ι will always love you»: Όταν η Πάρτον άκουσε την Χιούστον να το τραγουδά - «Φοβερό συναίσθημα»
10:50
Υπέρ μιας νέας αύξησης επιτοκίων η Ιζαμπέλ Σνάμπελ της ΕΚΤ
10:47
Αμερικανικά ΜΜΕ: Ο Γιαΐρ Νετανιάχου αποτέλεσε στόχο ιρανικού σχεδίου δολοφονίας στη Φλόριντα
10:42
Προαστιακός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια – Νέα Πέραμος λόγω πυρκαγιάς
10:37