ΚΟΣΜΟΣ

Τηλεοπτικό συνεργείο πήγε για γύρισμα σε ερημονήσι και βρήκε ναυαγό (vid)!

Τηλεοπτικό συνεργείο πήγε για γύρισμα σε ερημονήσι και βρήκε ναυαγό (vid)!
YOUTUBE

Το τελευταίο που περίμεναν τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της σειράς River Monsters όταν κατευθύνονταν σε ένα ερημονήσι για γυρίσματα, ήταν αυτό που τελικά αντίκρισαν φτάνοντας.

Ο σκηνοθέτης Stephen Shearman, ο παρουσιαστής Ρόμπερτ Ουέιντ και το συνεργείο τους μετέβησαν σε ένα απομονωμένο νησί, στις βόρειες ακτές της Αυστραλίας για να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό του Animal Planet. Το ντοκιμαντέρ αφορούσε ένα αεροπορικό δυστύχημα κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους έξι άτομα.

Με το που πάτησαν το πόδι τους στο νησί, τα μέλη του συνεργείου εξεπλάγησαν. Ο λόγος; Είδαν έναν άνδρα να κουνά τα χέρια του, να τους ζητά βοήθεια και κάτι να πιει...

«Είχε ήδη κάνει την τελευταία του προσευχή όπως μας είπε. Είχε προετοιμαστεί να πεθάνει και να συναντήσει τον δημιουργό του. Αυτή την περίοδο του χρόνου άλλωστε, η θερμοκρασία στο συγκεκριμένο νησί φτάνει τους 44 βαθμούς Κελσίου» δηλώνει ο σκηνοθέτης Stephen Shearman σύμφωνα με τον Independent, πριν παραδεχθεί ότι το αρχικό σχέδιο δεν προέβλεπε γύρισμα στο συγκεκριμένο σημείο του νησιού, αλλά στην άλλη πλευρά, ωστόσο δεν το επέτρεψαν τα κύματα.

Το όνομα του ναυαγού ήταν Τρέμιν και όπως είπε στους σωτήρες του, είχε ναυαγήσει μόλις πριν από 60 ώρες. Είχε βγει στη στεριά για να μαζέψει στρείδια, υπέστη ηλίαση από τον ήλιο και έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Αδύναμος να επιστρέψει στη βάρκα του και να φύγει, παγιδεύτηκε στο ερημονήσι και απλώς περίμενε το τέλος του. Μέχρι που εμφανίστηκε το συνεργείο από το πουθενά.

Ο Τρέμιν ευχαρίστησε το Θεό και του έδωσε μια υπόσχεση. Να ξεκινήσει ξανά το κάπνισμα. «Αν δεν το είχα κόψει, θα είχα πάνω μου αναπτήρα, θα μπορούσα να μαγειρέψω και να ανάψω μια φωτιά»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ