ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στο Λευκό Οίκο - Αποκλείστηκε για δεύτερη μέρα

Συναγερμός στο Λευκό Οίκο - Αποκλείστηκε για δεύτερη μέρα
REUTERS/ JONATHAN ERNST

Για δεύτερη μέρα στη σειρά αποκλείστηκε σήμερα ο Λευκός Οίκος, καθώς άγνωστος άνδρας πέταξε προσωπικά αντικείμενα πάνω από τον εξωτερικό φράχτη, όπως ανέφεραν οι μυστικές υπηρεσίες.

“Ο δράστης συνελήφθη αμέσως από άνδρες των μυστικών υπηρεσιών”, ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωσή της. Αυτή την ώρα διεξάγεται έλεγχος στην περιοχή και μόλις ολοκληρωθεί, θα αρθεί ο αποκλεισμός, μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με το rt, ο πρόεδρος εκτιμάται ότι βρισκόταν μέσα στο κτίριο την ώρα του αποκλεισμού. Όπως έγινε γνωστό, ο Λευκός Οίκος αποκλείστηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί, τοπική ώρα.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, ο Λευκός Οίκος αποκλείστηκε επίσης, προσωρινά, όταν ένας ύποπτος άνδρας πήδηξε το φράχτη και μπήκε μέσα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άνδρας αυτός διέπραξε ληστεία σε δρόμο παρακείμενο του Λευκού Οίκου, ωστόσο εντοπίστηκε από έναν αστυνομικό που πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή. Προκειμένου να διαφύγει από τον αστυνομικό που τον κυνήγησε, ο άνδρας πήδηξε τον φράχτη του Λευκού Οίκου, για να δραπετεύσει.

Όπως ήταν φυσικό, ο άντρας συνελήφθη, και επειδή είχε τραυματιστεί ελαφρά, τον οδήγησαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ