ΚΟΣΜΟΣ

Η Σερένα Γουίλιαμς δοκίμασε σκυλοτροφή και πλήρωσε το τίμημα

Η Σερένα Γουίλιαμς δοκίμασε σκυλοτροφή και πλήρωσε το τίμημα
REUTERS/ STEFANO RELLANDINI

Η περιέργειά της να δοκιμάσει την τροφή του σκύλου της, της βγήκε σε κακό, αφού πλήρωσε το τίμημα. Για τη Σερένα Γουίλιαμς ο λόγος, τη Νο1 τενίστρια στον κόσμο, η οποία τώρα μετανιώνει την ...δοκιμή.

Η Γουίλιαμς παρήγγειλε φαγητό για τον αγαπημένο της Τσιπ, ένα τεριέ τριών ετών, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Open στην Ρώμη. Το γεύμα περιλάμβανε σολομό με ρύζι, αξίας 17 δολαρίων, το οποίο φαινόταν τόσο καλό, που η επί 21 φορές πρωταθλήτρια είπε να το δοκιμάσει.

Αυτό αποδείχτηκε μεγάλο λάθος, καθώς αμέσως αρρώστησε και έπρεπε να τρέξει στην τουαλέτα. “Προτού με κρίνετε, κοιτάξτε το. Δείχνει τόσο καλό. Μάλιστα, όταν παραγγέλνω φαγητό σε πακέτο, μου δίνουν το ίδιο”, ανέφερε η Σερένα δείχνοντας το φαγητό σε ένα βίντεο στο Snapchat, το οποίο αργότερα ανέβηκε στο Youtube.

“Έρχεται με το κουτάλι που δείχνει ακριβό και σκέφτομαι ‘τι στο καλό; Θα δοκιμάσω ένα κομμάτι”, πρόσθεσε και έφαγε μια γεμάτη κουταλιά.

“Ας επιταχύνουμε το επόμενο δίωρο. Έτρεξα στην τουαλέτα. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Πράγματι είχε περίεργη γεύση”, είπε και εξήγησε: “Το κατάπια με το ζόρι. Η γεύση του ήταν σαν απορρυπαντικό. Αλλά στον Τσιπ άρεσε πολύ”.

Η Σερένα αμέσως αισθάνθηκε αδιαθεσία, ωστόσο στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας: “χρειάζομαι ζωή”. Το περιστατικό, ωστόσο, δεν πτόησε τη Σερένα από το να εμφανιστεί στο γήπεδο για το επόμενο ματς, όπου νίκησε την Κριστίνα ΜακΧέιλ.

Serena Williams: Tennis star tries dog's food ... and pays the price

ΔΗΜΟΦΙΛΗ