ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνές τρόμου σε λούνα παρκ στην Ινδία από αποκόλληση ρόδας

Σκηνές τρόμου σε λούνα παρκ στην Ινδία από αποκόλληση ρόδας

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθησαν σε λούνα παρκ στην Ινδία, όταν περιστρεφόμενη πλατφόρμα αποκολλήθηκε εν ώρα λειτουργίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο θεματικό πάρκο Kishkinta της πόλης Τσενάι στην Ινδία. Τουλάχιστον 25 άνθρωποι, εργαζόμενοι του πάρκου βρίσκονταν εκείνη την ώρα πάνω στην περιστρεφόμενη πλατφόρμα, οι οποίοι δοκίμαζαν να δουν αν λειτουργεί σωστά, αφού είχε υποστεί ζημιά και την είχαν επισκευάσει.

Από την αποκόλληση της πλατφόρμας και την πρόσκρουσή της στο έδαφος έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος υπάλληλος και τραυματίστηκαν άλλοι 9, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας εξ αυτών, ένας νεαρός 25 ετών, υπέκυψε την επόμενη μέρα στα τραύματά του, ανεβάζοντας σε δύο τον αριθμό των νεκρών.

“Δεν θέλαμε να μπούμε αλλά μας ανάγκασαν και έπειτα από δύο γύρους άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος. Πολλοί από μας αρχίσαμε να φωνάζουμε και θέλαμε να κατέβουμε αλλά οι διοργανωτές συνέχισαν”, ανέφερε ένας από τους εργαζόμενους που συμμετείχε στο τεστ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας India Today.

Τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και ο μάνατζερ του πάρκου συνελήφθησαν από τις αρχές με την κατηγορία της αμέλειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ